Colaborari Business

Oferte Business

Colaborari Business
Colaborari pentru zona Business

YinYang Dance realizeaza Colaborari Business. Daca faceti parte dintr-o companie care are nevoie de ajutor in ceea ce priveste o petrecere privata in care angajatii sa invete o coregrafie, suntem alaturi de dumneavoastra! De asemenea daca doriti o petrecere de Craciun pentru care angajatii sa poata sa aiba un moment artistic construit anterior, putem sa va fim o resursa. Daca vreti sa faceti un Team Building reusit, avem solutiile deja pregatite. Ne implicam in proiectele de suflet ale companiilor si avem deschiderea pentru a crea lucruri inedite.

Ce Colaborari Business se pot realiza?

Asadar, YinYang Dance poate sa va ofere pachete speciale pentru dumneavoastra si poate sa ia parte alaturi de voi la cele mai speciale momente ale organizatiei.

Petrecerile de Craciun ale Companiei sunt importante, ele ajutand echipa:

  • sa fie unita,
  • sa se bucure,
  • sa revada reusite din anul ce a trecut.

Acest fel de petrecere poate sa fie o ocazie pentru dans si veselie, iar YinYang Dance vine in intampinarea voastra cu aceasta solutie: o coregrafie realizata de intreaga echipa.

Cat Dureaza Pregatirea Unei Coregrafii?

Pentru a pregati o coregrafie ce dureaza o melodie, este necesara pregatirea prealabila a cursantilor timp de minim 1 luna de zile de cate 2 ori pe saptamana. Se pot face cursuri si 2-3 luni, in functie de nevoile lor. Desigur ca sunt discutate cerintele pornind de la situatia din acel moment, oferindu-va solutii pentru orice tip de petrecere.

Nu exista nici o limita in ceea ce priveste ideile de coregrafie si momentele speciale. Totul se discuta, se interpreteaza si intotdeauna se gasesc variante care sa multumeasca pe toata lumea!

Ce Tarife Se Percep?

Tarifele pentru coregrafiile pentru angajati pornesc de la 50 de EURO pentru 1 ora de curs. Pentru mai multe detalii se discuta telefonic la 0721.497.982.

Pentru Team Building ofertele noastre pot sa fie combinate intre coregrafii facute pentru angajati si traininguri pe diverse teme, in general soft skills. Se colaboreaza si se lucreaza interdisciplinar, asadar ofertele de pachet pot sa fie complete, fara a fi nevoiti sa apelati si la o alta firma din domeniu. Echipa poate sa fie formata din 2 sau 3 persoane. Acestea pot sa lucreze impreuna pentru a va oferi servicii de calitate si pentru a va usura directiile de lucru. Se poate sa fie realizate si training-uri in zona de art-terapie sau dans-terapie.

Tarifele pentru Coregrafiile din cadrul Team Building sunt identice cu cele ce se desfasoara in cadrul Companiei in Bucuresti. In plus sunt suplinite si nevoile de cazare, transport si mancare pe perioada zilelor petrecute acolo. Pentru lucrul interdisciplinar sunt discutate solutii la telefon: 0721.497.982.

YinYang Dance si Datele de Contact

Orice moment special poate sa fie ajutat de dans si voie buna. Pentru a lua legatura cu YinYang Dance puteti sa sunati la 0721.497.982 sau sa dati e-mail la raluca_banutza@yahoo.com.

De asemenea daca vreti sa faceti un cadou inedit unui coleg de munca sau unei persoane importante, puteti sa daruiti lectii de dans Cadou. Iata mai multe detalii aici: https://dance.yin-yang.ro/lectii-private-variante-de-cadou/.

Va multumim si speram la colaborari cat mai multe si pline de bucurie! YinYang Dance este alaturi de voi la cele mai reusite petreceri!

Colaborari Business YinYang Dance
Danseaza la orice petrecere a Companiei!

[whohit]-Colaborari Business-[/whohit]