Cursuri Bachata

Cursuri Bachata
Cursuri Bachata pentru adulti Bucuresti

Cursurile de dans sunt o forma de bucurie pura. Daca alegi sa vii la cursuri Bachata descoperi laturile tale senzuale, romantice si apropiate de ceilalti. Te vei indragosti de miscarile armoniose si frumoase care sunt specifice acestui stil de dans. Este un dans adulti care este popular in momentul actual in categoria de dans social. In Bachata vei avea parte de apropiere, de exprimare libera, cu figuri spectaculoase. La o seara de Bachata te distrezi si dansezi cu parteneri diferiti. Cunosti multe persoane care sunt pasionate de dans si care au gasit o forma artistica de exprimare.

Originea Bachata

Bachata este originar din Republica Dominicana, unde se dansa diferit de stilul care este predominant acum in intreaga lume. Daca vrei sa vezi cum suna muzica originara, poti sa il asculti pe Jose Manuel Calderon, care este cunoscut ca fiind primul artist care a scos un album inregistrat din acest stil.

Beneficiile cursurilor de dans Bachata

Beneficiile dansului- Bachata si influentele ei actuale

In momentul actual, Bachata se dezvolta spectaculos, primind influente din diverse alte stiluri de dans. Tu le poti exprima in dans asa cum iti doresti. Este bine sa te descoperi prin ceea ce preferi sa afisezi. Iata care sunt beneficiile dansului social Bachata:

  • Te distrezi la fiecare curs si iesire in oras alaturi de colegii de la cursurile de dans: La fiecare lectie de dans simti ca te incarci cu energie pozitiva pentru ca radem, ne distram, invatam cu seriozitate, insa intotdeauna si cu umor.
  • Faci parte din comunitatea frumoasa de dans YinYang Dance: Aici descoperi prieteni noi si poti sa legi relatii de o viata. Intalnesti oameni asemanatori din punct de vedere al stilului de a trai.
  • Iti petreci timpul liber intr-un mod placut: Timpul liber poate sa fie petrecut la petrecerile de dans social pe care le avem in mod permanent. Daca vii la cursuri dans Bucuresti poti sa stii ca la fiecare sfarsit de saptamana si chiar si in timpul saptamanii sunt party-uri unde mergem impreuna si ne distram.
  • Esti alaturi de oameni cu aceeasi pasiune: A gasi oameni pasionati de aceeasi forma de arta este ceva special. Interesele comune fac oamenii sa se apropie.
Cursuri Bachara Bucuresti
Vino la YinYang Dance la cursuri Bachata!

Ce gasesti la YinYang Dance la cursuri Bachata

Daca vii la cursuri Bachata Bucuresti la YinYang Dance gasesti o comunitate care te primeste cu bratele deschise. Veselia si distractia, precum si seriozitatea invatarii unor tehnici de dans ne caracterizeaza. Vei putea ulterior sa dansezi la orice tip de eveniment si daca esti indeajuns de pasionat/a, poti sa evoluzi si pe scena. Primesti sustinerea necesara pentru a te exprima frumos, pentru a dansa liber si corect, pentru a-i bucura pe ceilalti atunci cand te privesc sau danseaza cu tine si pentru a te simti intotdeauna bine.

„Dansul este modalitatea prin care poti face ca muzica sa devina vizibila”

George Balanchine

Fiecare lectie este facuta cu dragoste pentru oameni si dans si asta o sa simti imediat ce vii la primul curs de dans. Asa ca vino la YinYang Dance unde o sa faci cursuri de Salsa si Bachata de la nivel de incepator. O sa te ajutam sa te integrezi la o grupa deja formata sau poti sa vii la deschiderile de grupe noi. Pentru programul cursurilor poti intra pe link-ul urmator: https://dance.yin-yang.ro/program/ .