Cursuri dans Bucuresti- Cum le alegi?

Vrei sa te apuci de dans. Esti la inceput de an sau intr-o perioada in care faci schimbari in viata ta si vrei sa faci un curs dans nou, sa pornesti intr-o calatorie personala. Daca vrei sa faci cursuri dans Bucuresti, atunci o sa te lovesti de multitudinea de posibilitati. Aici o sa vezi variantele YinYang Dance: https://dance.yin-yang.ro/salsa-bachata/.  

Printre cele mai cunoscute variante de dans sunt cele care se incadreaza la sectiunea de dans social. Acestea sunt de obicei cursuri Salsa si cursuri Bachata. Exista o mare crestere in ceea ce priveste popularitatea dansului numit Kizomba. Tangoul are si el adeptii sai si petrecerile specifice. Se poate sa alegi sa mergi si la alte tipuri de cursuri, precum cele incadrate la dansul sportiv sau dansul modern, ori balet. Exista posibilitatea sa mergi la cursuri care au categorii de varsta si cerintele respective. De exemplu poti merge la dans sportiv unde te incadrezi intr-o anumita categorie de varsta si ai nevoie neaparat de partener de dans stabil.

Cerintele pentru Cursuri Salsa

Vino la Cursuri Salsa Bucuresti!

Cerintele in cazul cursurilor de Salsa sunt simple. Poti face cursuri indiferent de varsta pe care o ai, iar partenerul nu este stabil. Chiar daca vii insotit/a, poti sa te bucuri si de alte dansuri cu alte persoane pentru ca la majoritatea cursurilor partenerii se schimba permanent. Asadar, o sa fii uimit/a de distractia si energia pozitiva pe care o sa o gasesti aici. Este recomandat de obicei sa existe cursuri speciale pentru copii si pentru adulti. Ai nevoie de pantofi de dans pentru majoritatea locurilor ce au cursuri dans Bucuresti. Acestia sunt necesari insa dupa o anumita perioada dupa ce ai inceput sa faci lectii de dans. Poti sa stai in incaltaminte lejera, care sa alunece usor, pana cand doresti sa faci pasul de a investi intr-o pereche de sandale sau patofi profi.

Bucuria de a forma o comunitate frumoasa, de a face parte din ea, de a fi acceptat si primit/a cu bratele deschise, sunt specifice acestui stil de dans. Pentru a afla mai multe despre cursuri salsa la YinYang Dance, poti intra pe link-ul urmator: https://dance.yin-yang.ro/salsa-bachata/cursuri-salsa/.

Cursuri Bachata- Cursuri dans Bucuresti

Vino la cursuri Bachata!

La Bachata o sa descoperi laturile tale pasionale, pline de romantism si apropiere. Aici o sa te bucuri de dansuri frumoase, elegante si in care o sa te simti liber/a sa te exprimi. Bachata este originar din Republica Dominicana si desi a fost modificat de catre europeni ca stil de dans, pastreaza totusi energia intensa a originii sale.

Cerintele aici sunt identice cu cele ale dansului numit Salsa. Ele se fac de obicei in acelasi abonament sau exista grupe diferite pentru ele. Sunt asemanatoare din punct de vedere al stilului de condus si regulilor de lead si follow. Pasii si ritmul sunt diferite, insa avand puncte ce se intersecteaza sunt dansate la acelasi tip de petreceri. Sunt multe motive pentru care ai putea sa alegi sa mergi la Bachata, printre ele aflandu-se bucuria de a impartasi emotii, libertatea de a te manifesta in relatie cu un partener, ritmul care te face sa stralucesti atunci cand il auzi. Toate acestea sunt motive de a te bucura de cursuri Bachata. Daca vrei sa stii mai multe despre cele de la YinYang Dance poti intra aici: https://dance.yin-yang.ro/cursuri-bachata/.

Cum alegi cursurile de dans

Alege Cursuri Dans Potrivite Tie!

Poti alege cursurile de dans in functie de:

  • Ceea ce vrei sa obtii: vrei sau nu sa dansezi in cuplu, vrei sa dansezi individual sau in grup.
  • Ceea ce simti ca te atrage din punct de vedere muzical: poti sa fii atras de muzica latino si sa vii la Salsa sau Bachata sau poti sa preferi o muzica moderna si sa te duci la Contemporan.
  • Ce program ai: Exista clase care se tin la ore diferite in functie de publicul tinta al acelui stil. De exemplu Salsa si Bachata este in mare parte de la ora 18.00 pana la 22.00 pentru a se putea acomoda programului adultilor care vin de la serviciu sau facultate.
  • Ce buget ai: Sunt dansuri cu abonamente mai scumpe si mai accesibile. Poti opta pentru ceea ce este bine in cazul tau.
  • Bucuria pe care vrei sa o ai: Toate cursurile de dans iti pot aduce bucurie nelimitata. Alege ceea ce simti ca este pentru tine????
Curs dans
Danseaza cu placere! YINYNAG DANCE!

Lasă un răspuns