Cursuri Dans Online

Cursuri Dans Online
Poti invata Cursuri Dans Online!

In prezent poti invata Cursuri Dans Online si te poti dezvolta asa cum doresti! Cursurile de dans care se desfasoara prin intermediul platformelor online sunt benefice din multe puncte de vedere. Ele pot sa fie considerate ca fiind o alternativa a cursurilor clasice si pot sa fie perfecte pentru a lua lectii de dans pentru cei care nu sunt din aceeasi localitate.

Ce Beneficii au variantele de Cursuri Dans Online?

Dansul are multe beneficii si este important sa stii cum poti sa te bucuri de aceasta varianta Online. Iata mai jos avantajele tale pentru a lua cursuri de dans pe platformele Online:

1. Cursurile de dans Online sunt eficiente din punctul de vedere al timpului. Asadar, ele pot sa fie luate in cadrul propiriei case, fara sa fie nevoie de deplasare. Astfel nu este nevoie sa pierzi timpul pe deplasarea pana la sala.

2. Cursurile de dans in forma Online sunt apreciate de catre persoanele care sunt din alte localitati si care doresc sa ia lectii cu un anumit profesor. Asa ca te poti bucura de cursuri de dans din orice colt al lumii.

3. Cursurile de dans Online sunt o alternativa pentru curusurile fata in fata in aceasta perioada de tranzitie si izolare. Ele intretin relatiile, comunicarea si sanatatea corpului. Atunci cand dansezi poti pierde si pana la 600 Kcal/ora, in cazul lectiilor pentru avansati. Asadar, miscarea te ajuta sa te mentii in forma chiar si atunci cand stai in casa.

4. Cursurile de acest tip sunt bune pentru cei care lucreaza de acasa in mod obisnuit. Ei pot face o pauza si pot stabili sa faca anumite lectii Online la orice ora doresc, in mod privat, sau pot sa participe la lectiile de grup deja formate.

Ce fel de Cursuri Dans Online gasesti la YinYang Dance?

Cursuri Dansa Salsa Bachata Online
Danseaza Salsa si Bachata Online!

La YinYang Dance poti face cursuri de Salsa Si Bachata Online.

Cursurile se desfasoara dupa un program deja stabilit pentru grupele de Incepatori si pentru cele de Intermediari.

Se pot lua si lectii private Online pentru cei care doresc sa beneficieze de un asemenea curs. Se poate face o initiere in dans pentru incepatori, cu pasii de baza sau se pot lua lectii speciale, de tipul body mouvement sau Lady Styling.

De asemenea daca exista anumite grupuri de persoane care vor sa se intalneasca in mediul virtual si doresc sa formeze o grupa separata, se poate stabili de comun acord o ora si o data. Astfel prietenii care nu s-au vazut de mult, colegii de serviciu care lucreaza acum de acasa, pot sa se intaleneasca virtual si sa danseze:)

Pentru a face Lectii de dans Online nu ai nevoie de partener! Poti participa la lectiile de dans individual, cu pasi si body mouvement.

Pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi link-ul de Zoom pe care se desfasoara lectiile, puteti suna la 0721.497.982. De asemenea puteti da Email la raluca_banutza@yahoo.com. Pentru mai multe detalii despre Salsa si Bachata, puteti accesa link-ul urmator: https://dance.yin-yang.ro/lectii-de-dans-salsa-bachata/.