Cursuri dansul mirilor- In cat timp invat coregrafia?

Cursuri dansul mirilor
Cursuri dansul mirilor pentru o nunta de vis!

Principalele intrebari ale tale atunci cand vrei sa te apuci de cursuri dansul mirilor sunt legate de timpul in care se poate realiza o coregrafie si de nivelul de dans de care ai nevoie pentru a putea sa faci lectiile de dans nunta.

Este important sa stii ca nu este necesar sa fii dansator, nici tu si nici partenerul/a ta. Totul se invata pe loc, fiind ajutat de catre profesor sa executi miscarile simplu si clar. De aceea poti sa vii la cursuri dansul mirilor cu zambetul pe buze si cu incredere ca vei avea ceea ce ai cautat.

Este bine sa facem cursuri dansul mirilor pentru o coregrafie complexa sau simpla?

Coregrafia este bine sa fie romantica, frumoasa, eleganta. De asemenea este bine de stiut ca poti alege sa construiesti o coregrafie mai complexa sau una mai simpla, in functie de ceea ce vrei sa exprimi, de numarul de invitati si de dorinta de a exprima ceva asa cum visezi. Ambii parteneri pot avea idei diferite in ceea ce priveste constructia coregrafiei pentru nunta si se tine cont de amandoi atunci cand ea este realizata. Profesorul trebuie sa fie atent la toate informatiile pe care le primeste, de la ambii parteneri.

Care este numarul de sedinte de dans pentru nunta potrivit pentru coregrafia noastra?

Numarul de sedinte dans nunta poate sa fie diferit in functie de situatie. Astfel ca numarul de sedinte pe care le poti face incepe in general de la minim 6, 7 sedinte pentru lectii dansul mirilor. Acestea se fac treptat si ai timp sa exersezi de la o sedinta la alta. Astfel ca la final vei putea sa te bucuri alaturi de partener de o coregrafie frumoasa. Nu exista un numar limita pentru aceste sedinte. Sunt unele persoane care prefera sa se pregateasca luni de zile pentru evenimentul lor. Recomandarea este insa acrodarea unui timp minim de 1 luna de zile pentru a desfasura lectiile din pachetele de dans. Se poate lucra si atunci cand timpul este mai scurt, insa acestea sunt situatii in care exista presiune.

Ce melodie pot alege pentru dansul de nunta?

Melodia aleasa pentru dansul de nunta este legata de mai multe criterii. Iata mai jos cateva dintre acestea:

  • Este bine sa va reprezinte pe voi. Un cuplu care simte o emotie atunci cand aude melodia, o va dansa cu placere si acest lucru se va vedea in orice miscare facuta.
  • Melodia trebuie sa fie potrivit de rapida sau lenta. Daca este cu un ritm nepotrivit, atunci miscarile vor fi mai greu de realizat. Profesorul ajuta cuplul sa aleaga melodia.
  • Melodia trebuie sa aiba lungimea potrivita. Atunci cand este vorba despre o melodie de suflet, care este insa prea lunga, ea se poate scurta, se poate taia conform unor criterii legate de constructie muzicala. Tot profesorul de dans poate sa ajute in acest sens.
Dans Nunta
Cursuri dansul mirilor in Bucuresti la YinYang Dance

Pentru cursuri dansul mirilor Bucuresti, YinYang Dance va sta la dispozitie. Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon 0721.497.982 sau puteti da un e-mail la raluca_banutza@yahoo.com. Puteti de asemenea sa accesati site-ul www.dance.yin-yang.ro.

Lasă un răspuns