Dans de Nunta

Dansul de Nunta este Dans de Suflet!

Dans Nunta si Ce Inseamna El

A face Dans Nunta este o traditie si o forma de exprimare a iubirii dintre parteneri. Daca iti planifici nunta, atunci poti afla cat de important este sa faci cursurile de dans pentru nunta inainte de a aparea in fata invitatilor. Daca te veti lua cursuri pentru valsul mirilor, atunci:

  • Va veti simti mai bine.
  • Veti putea sa zambiti.
  • Va veti distra in timpul dansului.
  • Veti dansa relaxat si cu incredere in sine.
  • Tu si partenerul/a ta, veti fi mandri de ceea ce ati dansat si veti privi peste ani de zile cu bucurie filmarea de la nunta voastra.

„Dansatorii sunt instrumente, un fel de pian la care interpreteaza coregraful”

George Balanchine

Care sunt conditiile pentru dans nunta?

Pentru a putea sa faceti un dans al mirilor este bine sa stiti ce fel de melodie vreti sa interpretati, cum anume sa va pregatiti. Profesorul va spune tot ce trebuie sa stiti. De asemenea va va indruma cu rabdare pentru a ajunge sa construiti o coregrafie impreuna. Fiecare pas este ghidat si sunteti ajutati sa obtineti un dans nunta frumos, armonios. Acest dans va fi dansat cu zambetul pe buze de la inceput pana la final. Bucuria nespusa a dansului va fi simtita si veti putea sa va eliberati de micile necunoscute care apar la inceput. Veti fi plini de entuziasm si de placerea de a dansa in fata invitatilor vostri. O sa descoperiti o noua lume plina de veselie, de armonie. Dansul este o forma de exprimare a vietii, a emotiilor. Va fi de acum inainte parte din experienta voastra de viata.

Cum pot afla ce este necesar sa fac pentru dansul mirilor?

Asadar, daca vreti sa aflati informatii despre ce trebuie sa faceti, cu cat timp inainte trebuie sa veniti la cursuri si cat costa un pachet, puteti sa vedeti totul in sectiunea dedicata acestor informatii: https://dance.yin-yang.ro/ce-presupune/ sau https://dance.yin-yang.ro/pachete-si-tarife/. De asemenea puteti sa sunati la 0721.497.982 si veti primi raspunsurile la orice tip de intrebare.

Dansul de Nunta este Romantic!

Danseaza frumos, elegant si romantic la nunta ta! Vino impreuna cu partenerul/a ta si invata miscari simple, dar de efect, care sa va ajute sa aratati bine si sa va simtiti bine pe ringul de dans! Pentru un dans de nunta reusit aveti nevoie de doar 6 sedinte de dans!