Terapie prin Dans

Vindecare prin dans- terapie, armonizare

In dans, corpul, sufletul si mintea se linistesc, se armonizeaza, se calmeaza. In aceasta unire oamenii se descopera pe sine si se concentreaza pe ceea ce sunt, ce pot deveni si unde pot sa straluceasca. De aceea dansul este dintotdeauna folosit ca mediu pentru a ajunge la sinele cel mai adanc. In orice moment special exista dansul ca parte de ritual. Asadar, el este integrat in structurile noastre si ne aduce mai aproape de noi.

Prin dans terapie oamenii pot sa ajunga la acelasi tip de rezultat in doua variante:

  • Fie prin cursuri de dans pe care le desfasoara o perioada de timp mai indelungata, in care au sansa sa descopere o multitudine de aspecte persoanale.
  • Fie prin sedinte de terapie prin dans, care sunt realizate de catre un psiholog sau de o echipa formata din psiholog si profesor de dans.

Oricare dintre aceste variante este pozitiva si da rezultate. Nevoile fiecarui om sunt diferite si de aceea nu exista nici o forma superioara celeilalte. In functie de cerintele interne ale celui care simte sa porneasca in calatoria sa prin dans, rezultatele sunt personale.

YinYang Dance ofera cursuri de dans pentru adulti, iar programul pentru cursurile de Salsa si Bachata le puteti vedea chiar aici: https://dance.yin-yang.ro/program/ .

De asemenea, YinYang Dance organizeaza periodic si cursuri de dans-terapie. Pentru a urmari care este programul acestora, puteti sa sunati la 0721.497.982 si sa aflati toate detaliile urmatoarei sesiuni.

Terapia prin dans vindeca, armonizeaza si intregeste. Este o forma de evolutie pe multiple planuri, asadar, va asteptam la cursurile de dans YinYang Dance pentru a porni in calatoria voastra spre sine!

[whohit]-Terapie prin Dans-[/whohit]