Ce Presupune Dansul Mirilor

Atunci cand iti pregatesti nunta, cauti si cea mai buna varianta de dans pentru dansul mirilor. Dansul de nunta este cel care se intampla la inceputul petrecerii, pentru a marca inceputul vietii impreuna. Este o forma eleganta si rafinata de prezentare a celor doi miri, punand accent pe felul romantic si delicat in care danseaza.

Citat pentru dans

„Dansul este graiul poetic al formelor omenesti”

Floria Capsali

Cursurile de dans pentru nunta sunt o traditie in acest moment, fiind o baza pentru a avea un dans care sa atraga privirile si care sa impresioneze invitatii.

Ce se intampla la dansul de nunta?

In cadrul cursurilor pentru dansul de nunta se iau lectii private, doar cu cuplul ce urmeaza sa se casatoreasca. Acestia primesc o coregrafie personalizata, special creata pentru melodia pe care au ales-o si sunt indrumati pas cu pas spre a realiza dansul.

De cate sedinte este nevoie pentru dansul mirilor?

Dansul mirilor are nevoie de minim 6 sedinte si una la restaurantul unde se desfasoara nunta. Fiecare sedinta este atent gandita pentru a cuprinde toata informatia necesara astfel incat la final coregrafia sa fie completa.

Ce se intampla la fiecare sedinta in parte?

Fiecare sedinta este structurata astfel incat sa cuprinda o parte de introducere si baza a dansului, precum pasii de inceput, iar apoi se preda cate o bucata de coregrafie, cuprinzand fiecare pas al baiatului si fiecare pas al femeii. Se pun intrebari si se repeta de oricate ori este nevoie cu rabdare si buna dispozitie, fiind o experienta frumoasa si care lasa o amprenta pozitiva si amintiri placute mirilor. Bazele din cadrul sedintelor de la dansul mirilor vor ramane pentru totdeauna, fiind ulterior posibila raportarea la oricare alt tip de dans pe care il vor dansa social.

Exista posibilitatea de a dansa acasa?

Da, YinYang Dance ofera posibilitatea de a lua lectiile de dans acasa la miri pentru zona Bucuresti. Nu exista restrictii de spatiu, putandu-se realiza chiar si in garsonierele mici. Acest lucru este posibil pentru ca pasii la inceput sunt mici si pentru ca ultima sedinta, cand coregrafia este gata, se desfasoara la restaurantul unde este nunta, acolo fiind indrumati spre a face pasii conform spatiului existent.

Ce se intampla daca nu ai talent la dans?

Oricine a luat lectiile de dans de nunta a reusit sa aiba un dans frumos si elegant. Rabdarea si cunostintele aprofundate de predare, precum si tehnicile de dezvoltare personala, alaturi de bucuria de a fi in preajma oamenilor, au determinat rezultate pozitive intotdeauna. Cu alte cuvinte, pasii sunt simplu de facut si este necesara doar perseverenta si buna dispozitie, o atitudine vesela si optimista, atat din partea profesorului, cat si din partea mirilor. Rezultatele sunt intotdeauna pe masura!

Suntem ajutati in legatura cu melodia?

Da, primiti intotdeauna informatii in ceea ce priveste alegerea melodiei, taierea ei. Sunteti consiliati pentru a lua cea mai buna decizie, care sa se potriveasca stilului vostru, care sa va bucure si care sa fie potrivita pentru un asemenea tip de dans.

Dansul mirilor
Dansul Mirilor este o parte esentiala a nuntii tale!

[whohit]-Ce Presupune-[/whohit]