Despre

Cursuri Lectii Dans Salsa si Bachata, Dansul Mirilor,

YinYang Dance

Scoala de Dans YinYang Dance Bucuresti

YinYang Dance face parte din proiectul  YinYang By Ra, care presupune o forma de armonizare si echilibrare a omului din multiple puncte de vedere. YinYang Dance are grija de corp, suflet si emotii, toate prinse intr-o forma unitara prin intermediul dansului. Dansul este o forma complexa de miscare, care implica toti muschii si care aduce putere omului ca intreg. Prin dans se exerseaza miscari energice sau soft, se antreneaza parti neconstientizate din minte si din interior, fiind transpuse in exterior cu ajutorul posturilor corporale. Cursuri de dans Salsa si Bachata sunt recomandate pentru oricine doreste bucuria inimii si o sanatate pe multiple planuri.

Dansul de Cuplu

Cursuri Lectii Dans
In dans te regasesti in cea mai pura forma!

Dansul de cuplu este poate cea mai complexa forma de a dansa pentru ca are mai multe directii de invatare:

  • Dansul individual, miscarea propriului corp in acord cu muzica: aceasta presupune un antrenament permanent, dedicatie si transformare interioara si exterioara.
  • Ascultarea si interpretarea fina a muzicii, alaturi de micile ei forme subtile de transmitere a energiei: chiar si atunci cand nu ai ureche muzicala antrenata, ea se poate educa in timp, cu rabdare si perseverenta.
  • Ascultarea miscarii si intentiei partenerului si colaborarea cu acesta in crearea unei miscari comune: dansul este o miscare armonioasa, construita de ambii parteneri.
  • Bucurie impartasita a muzicii, corpului si respectarea lor: a te bucura dublu de ceea ce traiesti, a te simti inteles/easa si a transmite emotiile tale celuilalt pot sa fie doar unele dintre lucrurile ce tin de dans.
  • Leading si following, in care barbatul conduce si femeia se lasa complet condusa: aici rolurile sunt foarte importante, fiind parte din ceea ce inseamna energie feminina Yin si energie masculina Yang.
  • Adaugarea styling-ului ca forma de expresie personala, venind ca o completare a intentiei de creatie a partenerului: fiecare poate sa se exprime sincer, complet personal si liber, adaugand mici miscari ale corpului pentru a crea un tablou complet alaturi de partener.

YinYang ca Simbol in Dans

YinYang Dance are ca intentie inlaturarea constrangerilor interioare de orice fel, care sa duca spre libertate si o exprimare frumoasa, eleganta, distinsa in dans si prin miscare. Astfel YIN si YANG se unesc in afara si in interior, armonizand omul si aducand o stare de implinire. YinYang este un simbol stravechi de armonizare a energiilor feminine si a celor masculine, care pot sa formeze acea sfera frumoasa, completa.

Muzica este o terapie in sine, iar dansul nu face decat sa te lase sa te aliniezi la vibratia inalta a acesteia. De aceea prin dans se armonizeaza structurile interne si omul devine mai constient de sine, mai fericit.

Despre Cursuri Lectii Dans YinYang Dance

YinYang Dance primeste cu bratele deschise oameni dornici sa se bucure de orele de dans, de comunitatile formate aici, de excursii impreuna si de veselie la orice intalnire. Se preda serios, cu atentie la detalii si cu dezvoltare personala permanenta. Aici sunt corectate miscarile cu rabdare, de oricate ori, pana cand ies cu adevarat bine. Fiecare are ritmul lui si ii este respectat, fiind primit cu drag in comunitatea de dans.

YinYang Dance are ca principiu eleganta in comunicare si in felul de a fi. Asadar se pune accent pe modul frumos de exprimare, pe glume fine si pe tot ceea ce inseamna gesturi frumoase, armonioase, in acord cu muzica.

Cursuri Lectii Dans Salsa Bachata

Cursuri Lectii Dans
Danseaza Salsa si Bachata cu pasiune!

Cursurile de grup predate sunt Salsa si Bachata, dansuri din categoria latino care se incadreaza la dans social. Sunt amandoua pline de pasiune si de energie pozitiva. Sunt potrivite pentru orice categorie de varsta si oricine le poate invata. Aveti nevoie doar de placerea de a dansa si totul este posibil! Asadar daca vreti sa luati cursuri de dans Bucuresti, Cursuri Salsa si Bachata, puteti sa apelati cu incredere la scoala de dans YinYang Dance! Un curs dans Bucuresti poate sa bucure, sa ajute starea de spirit si felul in care te simti!

Dans de Nunta

Dansul de nunta este o parte importanta a petrecerii si este cel care deschide ringul pentru invitati. De aceea cursurile pentru dans de nunta sunt de nelipsit din orice organizare a acestei celebrari a iubirii voastre si vor fi personalizate pentru voi in mod special.

Lectiile private de dans de nunta sunt ceea ce aveti nevoie pentru o coregrafie spectaculoasa si romantica! De aici puteti sa vedeti programul de Salsa si Bachata: https://dance.yin-yang.ro/program/ , iar in acest link puteti sa vedeti ce inseamna Dansul de Nunta: https://dance.yin-yang.ro/ce-presupune/ .

Cursuri lectii dans de nunta
Cursuri Lectii Dans cu voie buna!

Veniti la cursuri lectii dans Salsa si Bachata sau la cursurile pentru dansul mirilor!

[whohit]-Despre-[/whohit]