Lectii de Dans Salsa si Bachata

YinYang Dance ofera Cursuri de Dans Latino, lectiile de dans fiind un mijloc de evolutie personala, de manifestare a pasiunii pentru muzica si miscare, o modalitate de a te destinde si a te bucura de fiecare data de ritm, de oameni si de prietenii pe care ii gasesti aici. A lua lectii de dans Salsa Bachata inseamna o forma de autodescoperire si de bucurie zilnica.

Vino sa iei lectii de dans Salsa si Bachata la YinYang Dance!

Comunitatea din care faci parte in sferta dansului te ajuta sa te simti integrat si aici gasesti oameni care au aceeasi pasiune comune, dansul. Esti alaturi de ei la petreceri, unde acum poti sa dansezi si sa ai incredere in tine! De asemenea iesi permanent in cluburile speciale pentru Salsa si Bachata, unde te bucuri uneori de concerte live si de prieteni apropiati. Iata mai jos cateva aspecte ce tin de beneficiile dansului si de specificul Salsa si Bachata:

Lectii de Dans Salsa

Salsa este originar din Cuba, un dans plin de energie si voie buna, cu o putere senzationala de a te face sa te simti bine, de a te relaxa si a te inveseli. Exista mai multe stiluri de Salsa dansate. YinYang Dance preda Salsa On1, cu mici lectii despre ce inseamna On2 . Indiferent insa de stilul ales, Salsa inseamna o combinatie, un amestec de „ingrediente” care formeaza dansul. Practic, ceea ce poti sa faci este sa te exprimi liber, cu miscari personale, formand stilul tau propriu. Aici te faci cunoscut pentru cine esti. Aduci miscari ce te reprezinta, poti selecta ceea ce te face fericit/a .Asa poti pune in dansul tau exact ceea ce te face unic/a.

Vei invata insa un „limbaj comun”, care te va ajuta sa comunici oriunde in lume cu oricine. Asadar, daca stii cum sa conduci ca lider sau cum sa te lasi condusa ca follower, atunci poti dansa cu lejeritate si siguranta oriunde si oricand.

Lectii de dans Salsa si Bachata- facute cu pasiune si dedicatie!
Salsa si Bachata iti aduc fericire!

Lectii de Dans Bachata

Bachata este un dans ce isi are originea in Republica Dominicana si este un dans pasional, cu o energie senzuala, care te lasa sa iti exprimi laturi atat vesele, cat si seductive. Bachata este un dans ce creste in popularitate de la an la an si aduce cu sine evenimente si cursuri de dans. Profesorii si dansatorii de Bachata inoveaza permanent stilul de dans. Asadar poti sa vezi influente din mai multe stiluri, combinate armonios cu muzica.

Bachata iti scoate la iveala senzualitatea !

Tot la YinYang Dance poti sa gasesti si variante inter-disciplinare, de cursuri, alteliere, module si training-uri combinate intre psihologie si dans sau alte specializari.

Beneficiile Lectiilor de Dans Salsa si Bachata la YinYang Dance

YinYang Dance este parte din evolutia ta personala. Este locul unde inveti sa dansezi  si sa explorezi parti din tine de care nu erai constient/a. Aici gasesti o familie si construiesti relatii de lunga durata, alaturi de oameni cu aceeasi pasiune ca a ta. Si te bucuri de fiecare experienta de invatare. Dansul este parte din tine, din noi! El ne ajuta sa ne conectam la nivel profund si sa ne distram, sa ne simtim bine! De aceea iti propun sa te alaturi noua si sa pornesti pe drumul de armonizare si echilibrare YinYang Dance!

  • YinYang Dance este despre tine si pentru tine! Dansezi si te simti bine in fiecare zi!
  • YinYang Dance este un proiect de dezvoltare personala care te ajuta sa evoluezi din multiple puncte de vedere: fizic, prin miscare, emotional, prin exprimare libera, cognitiv, prin invatare complexa a pasilor si coordonare permanenta intre corp si minte.
  • YinYang Dance este o familie, un loc de suflet!

Daca vrei sa dansezi si sa faci parte din comunitatea frumoasa YinYang Dance, poti gasi aici cursuri de dans Bucuresti Salsa si Bachata. Hai la dans! Vino sa te cunoastem!

Salsa si Bachata sunt pasiune!

Pentru a putea vedea informatii mai detaliate poti intra pe link-ul urmator unde poti afla despre Cursuri Salsa Bcuresti : https://dance.yin-yang.ro/salsa-bachata/cursuri-salsa/ , sau pe urmatorul link unde vei citi despre Cursuri Bachata: https://dance.yin-yang.ro/cursuri-bachata/ . Vino sa iei Lectii de dans Salsa Bachata la YinYang Dance in Bucuresti, zona Cismigiu!