Cursuri Salsa

Dans social
poti incepe calatoria ta de dans adult, de dans social Salsa!

Salsa este un dans plin de energie si de forta. Este un dans care te trezeste in interior, te lasa sa te exprimi liber. Salsa te ajuta sa fii TU! Indiferent cat de mult ai incerca sa imiti un mare dansator de Salsa, pe ringul te dans te vei manifesta cu cele mai frumoase laturi ale tale. Miscarile sunt de multe ori rapide, precise, iar alteori sunt senzuale si romantice. Poti sa integrezi ceea ce te reprezinta, precum miscari de dans social din alte stiluri: Hip Hop, Street Dance, Samba, Cha cha sau orice altceva te face sa fii cu zambetul pe buze. Niste cursuri de Salsa sunt exact ce ai nevoie daca adori cultura din Cuba, care este leaganul acestui stil de dans.

„Dansul este limbajul ascuns al sufletului”

Martha Graham

Dansul este pentru toata lumea, de la mic la mare! Nu conteaza nici varsta, nici daca ai mai dansat anterior sau nu. Poti oricand sa inveti sa dansezi social. Exista in general grupe pentru copii separate de grupele pentru adulti. Salsa este unul dintre cele mai populare dansuri pentru adulti. Daca esti dornic/a sa incepi dans adulti, atunci vino la cursurile de dans YinYang Dance. Aici o sa gasesti o comunitate primitoare, care te va ajuta sa te destinzi. O sa iti faci prieteni noi si o sa te simti bine de cate ori vii la cursuri.

Beneficiile cursurilor Salsa

Beneficiile cursurilor de salsa

Daca te apuci de Salsa o sa ai o multitudine de beneficii. Iata cateva dintre cele mai importante pentru tine:

  • Te distrezi la fiecare curs si iesire la dans: totul se face la cursuri cu voie buna si entuziasm, cu veselie si glume. Te misti, dansezi, te simti bine.
  • Arzi multe calorii: Salsa te ajuta sa scapi de kilogramele acelea care te supara. Se consuma in jur de 2000 Kilocalorii pe ora daca dansezi la un nivel avansat, in forta.
  • Mergi frecvent la petreceri unde se danseaza Salsa: Petrecerile de Salsa sunt prezente oricand. Ne intalnim si mergem la petreceri unde exersam tot ce am invatat si ne distram impreuna.
  • Esti parte dintr-o comunitate de dans superba: Comunitatea Salsa este a unor oameni frumosi, binevoitori, eleganti in comportament. Te vei simti bine intre ei si o sa ai multe de invatat.
  • Te misti si esti plin/a de energie: Energia pe care ti-o daruieste muzica este incredibila. Vei simti ca ai corpul mult mai sanatos, cu forta mai mare si cu elasticitate crescuta.
  • Evoluezi in fiecare zi: Fiecare lectie de dans te ajuta sa cresti, sa evoluezi. Vei dori sa revii pentru ca esti sustinut/a sa te dezvolti frumos si armonios.

Salsa

Cursuri Dans Bucuresti
Vino la dans! YinYang Dance!

Te distrezi in fiecare Zi!

Lectiile de salsa YinYang Dance

Pentru cursuri dans Bucuresti, vino la YinYang Dance pentru a te dezvolta si a te distra alaturi de noi la fiecare lectie. A face cursuri Salsa Bucuresti inseamna sa faci parte dintr-un proiect ce te defineste! Vei descoperi alaturi de noi bucuria de a dansa, de a te misca, de a te exprima liber! Vino in calatoria ta pentru tine. Aici esti primit/a cu bratele deschise in comunitatea de dans social, de Salsa si Bachata! Pentru a vedea programul poti intra aici: https://dance.yin-yang.ro/program/ .

Cursuri Salsa
Lectii de dans Bucuresti la YinYang Dance!