Vrei să începi Cursuri dans? Vino la YinYang Dance!

YinYang Dance Cursuri Dans Incepatori

Cursurile de dans sunt o formă de conectare cu sine şi cu ceilalţi. Este important să începi cursuri dans în momentul în care simţi că vrei să experimentezi, când doreşti să încerci ceva nou sau când vrei o schimbare în viaţa ta. Dacă eşti adult şi te gândeşti că trebuia să dansezi de mult timp, poţi afla că există cursuri pentru tine şi că te vei distra foarte mult participând la aceste clase. O să descoperi oameni noi, pasionaţi de muzică şi care doresc să îşi îmbunătăţească starea fizică şi psihică. Iată câteva motive pentru care este este bine să începi cursurile preferate de dans:

Principalele avantaje ale unor cursuri dans atunci când eşti adult

Chiar dacă ai auzit că dansul este specific vârstelor mici, nu înseamnă că este un adevăr universal valabil. Dansul este potrivit pentru toată lumea şi are multiple beneficii pentru sănătatea ta fizică şi psihică sau emoţională. Este perfect pentru a fi parte dintr-o comunitate nouă, în care oamenii sunt deschişi şi veseli. Iată principalele avantaje ale dansului în viaţa ta:

  • Faci mişcare şi îţi îmbunătăţeşti rezistenţa
  • Arzi calorii în timpul cursurilor şi la practice
  • Eşti vesel/ă şi plin/ă de viaţă
  • Cunoşti mulţi oameni noi
  • Îţi poţi face prieteni pe viaţă
  • Mergi la petreceri săptămânal şi te bucuri de momente de bucurie sinceră alături de noua comunitate formată
  • Poţi călători alături de grupa ta sau de întreaga şcoală de dans la diverse festivaluri din ţară şi din străinătate

Avantajele YinYang Dance

La YinYang Dance poţi face cursuri dans latino. Aici o să te dezvolţi din punct de vedere muzical, o să înveţi să ai grijă de corpul tău şi o să te integrezi imediat în comunitatea deja formată. O să ai parte de căldură, de o primire frumoasă şi de informaţii bine structurate, astfel încât să te susţină permanent. YinYang Dance pune accentul pe rolurile feminin- masculin şi pe modul natural de a dansa cu lead şi follow. O să te descoperi pe multiple planuri şi o să ai achiziţii interne care te vor face să evoluezi. Vino la grupa de Bachata şi Salsa de la YinYang Dance pentru a descoperi oameni noi şi pentru a te bucura alături de ei de muzică şi dans senzual şi vesel. Pentru a vedea programul, poţi accesa link-ul următor: https://www.dance.yin-yang.ro/program-cursuri/.

Bucuria de a te dezvolta şi de a evolua prin cursuri de dans

Evoluţia este parte din ceea ce înseamnă fiinţa umană. Prin dans te dezvolţi în planul fizic, psihic, emoţional şi social. Muşchii şi corpul se transformă, ai mai multă rezistenţă fizică şi arzi calorii la fiecare curs de dans. La orele de Salsa şi Bachata o să descoperi că trec minutele fără să simţi efortul fizic. Mintea ta o să fie activată pentru că vei învăţa mişcări noi şi coordonarea o să se îmbunătăţească de oricâte ori foloseşti în acelaşi timp mai multe părţi ale corpului. Micro-societatea din care vei face parte o să fie potrivită pentru tine pentru că îţi va aduce bucurie împărtăşită şi pasiuni comune. Vei avea subiecte de discuţie şi interese comune, iar acest lucru te va lega de oamenii pe care îi descoperi. O să trăieşti intens momentele de dans şi o să te bucuri de întreaga experienţă.

Vino la YinYang Dance pentru a putea să faci parte din grupa de dans potrivită ţie. Hai să ne cunoaştem la o primă şedinţă. Prima este cadou din partea noastră! Pentru a vedea tarifele, poţi accesa link-ul următor: https://www.dance.yin-yang.ro/tarife/.  Sună la numărul de telefon 0721.497.982 pentru a te programa!

Pentru a descoperi şi dezvoltarea personală prin terapie, din secţiunea YinYang Therapy, poţi intra pe link-ul de mai jos: https://www.therapy.yin-yang.ro/consiliere-dezvoltare-personala/.

Traieşte viaţa în bucurie în fiecare zi! Dansează liber, cu sufletul! YinYang Dance!

Lasă un răspuns