Ziua Internationala a Dansului

Ziua Internationala a Dansului
Sa dansam in fiecare zi cu pasiune si bucurie!

Ziua Internationala a Dansului sarbatoreste dansul in toate formele sale. Dansatorii din orice colt al lumii se bucura de o zi in care muzica, miscarea, comunitatile de dansatori sunt pe primul loc in. Orice om care iubeste dansul si care practica un stil de dans, stie ca sufletul lui se deschide de la primele acorduri muzicale auzite. Asadar, o zi in care sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem, pentru ceea ce putem sa ne aratam noua si pentru ceea ce prezentam lumii, este apreciata sufleteste.

Ziua Internationala a Dansului si ce Inseamna Dansul pentru Mine

Nu as putea sa cuprind tot ce inseamna dansul pentru mine in cateva cuvinte. Insa o sa incerc sa scriu cele mai importante aspecte. Iata cateva dintre acestea:

  • Cand vad un om care danseaza simt ca pot sa vad cea mai buna versiune a sa. Cu totii avem parti speciale, care stralucesc. Acestea sunt usor de vazut in lumina reflectoarelor, pe o scena, sau la un simplu dans social.
  • Dansul aduce de fiecare data zambet si lumina. Chiar daca sunt trista sau suparata, in momentul in care dansez nu am cum sa nu zambesc, sa nu ma bucur. De aceea dansul pentru mine este miraculos.
  • Dansul ajuta oamenii sa isi gaseasca increderea in sine. Orice om are parti pe care le accepta mai putin. Am asistat de-a lungul anilor la situatii multiple in care oamenii au crescut, au evoluat prin dans. Si nu numai ca si dansatori, ci pe planul evolutiei si dezvoltarii lor personale.
  • Dansul te ajuta sa te cunosti. Tot legat de punctul anterior, dansul este un mediu propice pentru a explora laturi pe care nu le cunosteai despre tine. Si asta se intampla spontan, ca parte a evolutiei tale naturale.
  • Dansul te ajuta sa te misti in armonie. Muzica, mediul de dans si oamenii pe care ii intalnesti, toate acestea sunt premise pentru armonizare. Muzica este un dar pe care putem sa il iubim intotdeauna. Corpul se misca liber, interpretand fiecare acord. Ce simbioza frumoasa!
  • Dansul este cel care iti permite sa traiesti in prezent, aici si acum! Nu ai cum sa fii in alta parte! Nu te poti duce nici in trecut si nici in viitor. Nu ai cum sa fii decat in prezent, alaturi de tine, de muzica si de partener/a. Poti doar sa traiesti cu bucurie momentul. Si asta este tot.
Dans liber!

Cum Putem Sarbatori Ziua Dansului

Fiecare dintre noi isi doreste sa poata sa traiasca prin dans aceasta zi. Poti sa dansezi in casa, puand muzica ta preferata. Sau poti alege sa te uiti la marii campioni ai dansului si sa admiri tot ceea ce au daruit ei lumii. Poti sa dansezi singur/a sau cu un partener/a. Indiferent ce anume alegi, este important sa stii ca dansul este parte din viata ta si sa te bucuri de aceasta parte minunata a vietii.

YinYang Dance si Ziua Internationala a Dansului

YinYang Dance va ureaza ani minunati alaturi de voi insiva si de partenerii vostri. Sa dansati si sa va bucurati de fiecare secunda! Pentru a vedea programul cursurilor de dans YinYang Dance, puteti accesa urmatorul link: https://dance.yin-yang.ro/program-cursuri/.

YinYang Dance Ziua Internationala  dansului
Dansati cu suflet! YinYang Dance

Lasă un răspuns